Alles wat je moet weten over muilen

Bij muilen denk je wellicht aan een grove en lompe schoen, echter is een muil of muiltje een elegante zomerschoen. Hieronder alles wat je moet weten over muilen of muiltjes.

Wat is een muil?

Een muil is dus een trendy zomerschoen voor dames met een open achterkant, die vaak als instapper wordt gedragen. Je hebt muilen met verschillende soorten neuzen en ze zijn zowel verkrijgbaar met als zonder hak. Veel bekende designmerken zoals Prada en Gucci verkopen muiltjes, maar ook wat nieuwere merken zoals Toral en Lola Cruz hebben inmiddels meerdere muiltjes aan hun collectie toegevoegd. 

Tip: wil je bij Rieker schoenen bestellen? Hier hebben ze diverse muilen binnen de collectie.

Hoe draag je muilen?

Je kunt muiltjes het beste dragen onder een toffe (skinny) jeans, pantalon een leuke jurk. Eigenlijk is een muiltje gewoon een mooie zomerschoen die met veel verschillende outfits gecombineerd kan worden, zowel met als zonder hak. Heb je een zakelijke outfit? Of juist een casual outfit? Een muiltje kan voor beiden gelegenheden gedragen worden. Wellicht is het voor een zakelijke outfit een aanrader om voor muilen te gaan die niet te opvallend zijn. wellicht in wit, zwart of een pastelkleur.

Met of zonder hak?

Bij een muil zit vaak een hak(je). Vaak is dit een subtiel hakje, waardoor je net iets langer en vrouwelijker lijkt. Ook je benen lijken langer als je een hakje onder een outfit draagt, zeker onder een zomerse outfit of skinny jeans. Je kunt een muil dus zowel met als zonder hak dragen, maar de trend voor de komende periode is toch wel een muiltje met op zijn minst een kleine hak.

Merken die toffe muilen verkopen

Onder andere Di Lauro, Toral, Bibi Lou, Hispanitas, Dior, Tommy Hilfiger en vele andere merken hebben toffe, trendy en elegante muilen binnen hun zomercollectie. Wil je er dus graag trendy bij lopen dit zomerseizoen? Dan kun je ook eens bij Shoetime Online kijken. Zij hebben heel veel muilen van bekende merken die verkrijgbaar zijn via de online webshop. Na het lezen van dit artikel weet je dus zeker dat een mooi stel muiltjes onmisbaar is in je schoenenkast voor aankomende zomer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *