JEANS

Een tijdloze klassieker

Als er één item is dat je in iedere kledingkast zult terugvinden, dan is het wel de jeans. Deze klassieke broek is door het basic karakter en de vaak neutrale leur een goede basis voor iedere outfit. Ze worden vaak beschouwd als een casual kledingstuk, maar steeds vaker zie je jeans ook stijlvol en chique gedragen worden. Zeker in combinatie met een paar hakjes en een blazer kun je jeans tegenwoordig prima naar het kantoor dragen! Voor ieder figuurtype is er wel een type jeans dat je lichaam optimaal zal laten stralen. 

Wide leg jeans

De jeans die tegenwoordig veruit favoriet is bij veel mensen, is de wide leg jeans. Zeker in het Franse modebeeld zie je overal een moderne high waist, wide leg jeans. Dit model staat namelijk de meeste figuurtypes mooi en zorgt voor een tijdloze uitstraling. Voor een nonchalante look met dat ‘je ne sais quoi’ is een wide leg jeans met lange pijpen perfect. Combineer hem met een oversized blazer en haksandalen voor een stijlvol geheel. Maar ook wide leg jeans in culotte stijl zien we dit seizoen vaak voorbij komen. 

Van straight naar bootcut

Naast de wide leg jeans zijn ook de straight leg en bootcut jeans dit jaar helemaal terug in het modebeeld. De Fransen weten het al langer, maar nu ziet ook de rest van de wereld dat het straight leg model echt een tijdloze klassieker is die niet mag ontbreken in je kledingkast. Ook het bootcut model is een echte musthave dit seizoen. Deze fit is niet meet alleen voor de hippies in de jaren ’80, een goede bootcut jeans tovert iedere outfit om in een retro pareltje!

Jeans in alle kleuren

De klassieke blauwe wash van jeans is onmiskenbaar voor deze favorieten. Maar het aanbod strekt ver buiten een light blue en dark blue kleurtje voor je broek. Lichte kleuren zijn geschikt voor de zomer, om toch een frisse draai aan je outfit te geven, bijvoorbeeld wit of beige! Maar ook zwarte jeans mogen zeker niet ontbreken. Stijlvol en elegant, een zwarte jeans is een mooie basis voor elke look.