De 5 beste en comfortabele sneakers voor dames

Je loopt door de geplaveide zijstraten van Amsterdam of Rome, geen zorg ter wereld, en dan merk je het pas op: je schoenen zijn oncomfortabele AF. Een slecht paar sneakers kan het verschil betekenen tussen genieten van je stadswandeling. Of het nu in Nederland is of op vakantie. Met comfortabele sneakers kun je op pad zoals het bedoeld was. Of je moet om de paar uur stoppen om pleisters en blaarpreventie producten opnieuw aan te brengen midden in alle drukte.

Als het gaat om wandelingen, hoe comfortabeler je voeten zijn, hoe beter je reis zal zijn. Een goed paar sneakers voor op reis kan het verschil maken. Je bent hiervoor dus op zoek naar de perfecte schoenen. Iets wat comfortabel en makkelijk te dragen is. En een stijl die licht, flexibel en duurzaam is. Maar ook ondersteunend is en gedempt is. En waterbestendige schoenen zijn altijd een plus.

Hieronder hebben we 5 paar van de beste sneakers voor dames verzameld die je van hobbel keien naar stadswandelingen brengen. 

1. vans old skool dames

De Vans Old Skool is een echte klassieker uit de skatewereld. Het is een tijdloze sneaker die met haast elke outfit te combineren is. De sneaker is stevig en biedt veel steun, maar behoudt zijn flexibiliteit. 

Koop ze hier bij sneakers.nl

2. Dr. Scholl’s Madison

De slip-ons van Dr. Scholl hebben een zachte en ademende voering en een voetbed van Memory Foam Cool Fit, dus elke stap die je zet is als lopen op een wolk. 

3. Clarks Ayla Reece

Deze Clarks veterschoenen zijn een superlichte, gemakkelijk in te pakken schoen, zijn zacht, stijlvol en bieden een mooie extra hielondersteuning.

4. Nike Roshe One

Deze Nike Roshe One’s zijn een comfortabele mesh sneaker die je van de sportschool naar de brunch kan brengen, en zijn een comfortabele optie om je door de sites van je volgende reis te leiden.

5. Matt & Nat

Deze geheel witte vegan lederen veterschoenen bieden je een waterdichte bescherming terwijl ze praktisch en stijlvol zijn. Ze komen in deze schaduw van wit plus zwart, schemerblauw en een lelie roze.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *