De juiste sok voor de juiste schoen

Deze website gaat natuurlijk voornamelijk over schoenen. Sneakers, laarzen, boots, werkschoenen, schoeisel. Maar wie schoenen zegt, zegt ook sokken. Want, de sokken misschien ondergewaardeerd kledingstukken kunnen een look alsnog bederven. Het is zaak om de juiste sokken te vinden bij de juiste schoen bij de juiste outfit.

 

Voorbeeldje. Draag je een korte broek, draag je sneakers. Draag dan absoluut sneaker sokken. Sneaker sokken worden ook wel enkel sokken of onzichtbare sokken genoemd, de benaming zegt het al je ziet deze sokken niet. Als je wilt dat sokken niet zichtbaar kan je ook gewoon geen sokken dragen natuurlijk, maar dat is beetje vies en voelt niet echt goed. Dus kies gewoon voor sneaker sokken. Bijvoorbeeld: https://www.hemdvoorhem.nl/falke-sneaker-sokken. Falke sneaker sokken zijn een goede keuze, de best beoordeelde sokken merk ter wereld, deze gasten maken echt wereldklasse sokken. Die zullen jaren meegaan. Voelen heerlijk aan. Gewoon top sokken. Voor iedereen die een geweldige sok kan waarderen is dit de beste keuze. Maar draag dus geen kniekousen of normale lengte sokken bij een outfit met korte broek dat is echt not done.

 

En wat als je nou gaat sporten? Zaalvoetbal, basketbal, hockey, wat voor sokken draag je in je Nike of Adidas sportschoenen? In dit opzicht gaat onze voorkeur uit naar: https://www.hemdvoorhem.nl/falke-run-sokken. Dat zijn speciale hardloop sokken maar dus ook goed voor alle sporten waar rennen en hardlopen bij komt kijken. Die sokken die stinken niet, tenminste een stuk minder dan andere sokken na het sporten dat is fijn, ze ademen lekker ook heel belangrijk tijdens het sporten is om comfort aan de voeten. Hoe fijn is het om een door zweet doordrenkte niet ademende sok te dragen tijdens de hockey dat is echt niet fijn kan ik uit eigen ervaring vertellen. Dus opteer voor Falke Run voor sport en is het zomer lekker weertje, korte broek, kies dan voor sneaker sokken. En het beste merk is Falke, maar dat begreep je al.

 Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *