Enkellaarsjes: elegant en toch lekker warm

De herfst en de winter staan echt alweer voor de deur. Oktober is al kletsnat begonnen, wie weet wat de rest van de maand gaat doen? Het wordt dus tijd om je garderobe te updaten. Dit doe je door bijvoorbeeld je oude, afgetrapte slippers maar eens in de container te kieperen. Ook was je nog even voor de vorm al je zomerkleding voor je deze op zolder of in de kelder opruimt. Het kan maar weer klaar zijn. Maar dan… dan komt de tijd dat je echt weer MOET gaan shoppen. Enkellaarsjes zouden met stip bovenaan je lijstje moeten staan. Nog voor warme truien en jassen. Want enkellaarsjes zijn niet alleen hip, ze zijn ook nog eens heerlijk warm. Enkellaarsjes zijn er in alle soorten, van elegant tot sportief, van stoer naar über-vrouwelijk.

Enkellaarsjes horen in iedere garderobe

Om je garderobe voor deze herfst en winter goed op orde te maken ontkom je écht niet aan enkellaarsjes. En wees maar niet bang dat iedereen op dezelfde enkellaarsjes loopt, er is enorm veel keuze en dus enorm veel variatie mogelijk. Je kunt deze laarsjes in allerlei soorten, kleuren en materialen kopen. Natuurlijk koop je alleen een paar dat echt bij jou past. Anders staan ze alleen maar mooi te zijn in je kast, dat is zonde.

Enkellaarsjes voor doordeweeks of voor een feestje

Enkellaarsjes kun je naar bijna alle gelegenheden aan. Het is maar net waar jij je fijn bij voelt. Je kunt deze laarsjes natuurlijk geweldig leuk onder een mooie jeans dragen, maar ook onder een jurk of rok staan ze helemaal leuk. Het is maar net of jouw smaak op het gebied van deze laarsjes aansluit bij de rest van je kleding. Ga je voor über-vrouwelijke laarsjes, dan kun je er heel gemakkelijk alle kanten mee op. Ga je meer voor “kistjes”, dan wordt het combineren met een galajurk misschien een uitdaging.

Enkellaarsjes zijn er voor iedere vrouw

Je kunt kiezen voor enkellaarsjes met een naaldhak kiezen, maar als je daar niet lekker op loopt, kies je gewoon laarsjes met een platte- of juist een blokhak. Je kunt ook nog kiezen of je de laarsjes tot op je enkel wilt of net daar over. Met veters, met ritsen, met klittenband, met gespen of met een elastische schacht. Jij bepaalt natuurlijk gewoon zelf wat bij je past en waar jij lekker op kunt lopen. Er is in ieder geval keuze genoeg!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *