Wat maakt een goede werksok voor je werkschoenen?

Ben je het zat om geld uit te geven aan werksokken die gewoon niet werken? Ga niet met een krap budget naar de plaatselijke sportwinkel. Geef in plaats daarvan wat meer uit aan een goed paar werksokken en schoendrogers voor een fris gevoel aan je voeten, de hele dag door. Als je advies wilt over waar je op moet letten bij je volgende paar werksokken, ben je hier aan het juiste adres.

Versterkte hielen en tenen

Als je de beste schoenen voor je werk wilt, moeten je werksokken je voeten beschermen en lang meegaan. Je draagt ​​laarzen met stalen doppen. Waarom denk je dat je dat doet? Hetzelfde geldt voor hoe je sokken je beschermen. Comfort is ook belangrijk. Als de hiel en teen duurzaam zijn, zullen er geen gaten zijn en zullen je voeten blij zijn. Zoek ook naar werksokken met een handgebonden teen voor extra comfort en een bonus functie. Een goed paar werksokken heeft altijd een verstevigde hiel en teen, waar ze ook voor worden gebruikt.

Bereken de lengte

Hoe lang je werksokken moeten zijn, hangt af van je werk en het seizoen. Doe je werk in korte broek? Misschien moet je werksokken dragen die korter zijn, zodat je beter kunt bewegen en ademen. Zelfs met een korte broek kun je een shirt met ronde hals dragen om de onderkant van je been te beschermen. Probeer een kniehoge lengte als je nog meer bescherming tegen het weer wilt. Werksokken hoeven geen bepaalde lengte te hebben. In plaats daarvan moet de lengte afhangen van je persoonlijke smaak en het weer.

Goed en dik

Zelfs als je alleen geklede schoenen draagt, is de dikte van je sokken belangrijk. De meeste mensen zijn het erover eens dat als je laarzen draagt, je dikke sokken moet dragen. Dikke sokken beschermen je benen tegen de harde laarzen die je draagt, terwijl dunne sokken je blootstellen aan verwondingen. Je kunt je voeten ook beschermen tegen de grond waarop je werkt met dikke sokken op de zolen. Het is belangrijk om comfortabel te zijn als je de hele dag op de been bent. Als het erg warm is, draag dan dunne sokken, maar zorg ervoor dat je schoenen bij je sokken passen. Zo niet, zoek dan dikke sokken voor je werk.

Duurzaamheid

Iedereen die werkt, droomt van een werksok die lang meegaat. Het is niet te tellen hoe vaak er gaten in andermans werksokken zijn verschenen. Nogmaals, als je goedkope werksokken koopt, zijn ze gemaakt van goedkope vezels en vallen ze snel uit elkaar. Werksokken gemaakt van zeer sterke filament polymeren, zoals polypropyleen, zijn de beste manier om ervoor te zorgen dat ze lang meegaan.