Waarom ik van mijn pasjeshouder hou

Ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik raak mijn kaarten altijd kwijt. Of het nu mijn OV-chipkaar, pinpas of ID is, het lijkt wel of ik ze nooit kan vinden als ik ze nodig heb. Daarom was ik zo enthousiast toen ik deze handige kleine pasjeshouder vond. Hij houdt niet alleen al mijn kaarten op één plaats, maar beschermt ze ook tegen buigen of beschadigen in mijn tas!

RFID bescherming

Het beste aan deze pasjeshouder is dat hij RFID bescherming heeft. RFID staat voor Radio Frequency Identification. In wezen zitten er chips in onze creditcards die radiogolven uitzenden. Dat klinkt misschien niet zo erg, maar als iemand een RFID-lezer heeft, kan hij daarmee je creditcardgegevens scannen zonder dat je het weet. Met deze pasjeshouder hoef ik me daar geen zorgen over te maken, want de RFID-bescherming voorkomt dat mijn creditcardgegevens worden gescand.

Het ontwerp

Ik hou ook van het ontwerp van deze pasjeshouder. Hij is slank en gestroomlijnd (ze worden niet voor niets ook wel mini wallet genoemd) , zodat hij niet veel ruimte inneemt in mijn tas. En hij heeft een kliksluiting, zodat ik weet dat mijn kaarten veilig zijn en er niet uit kunnen vallen. Bovendien is hij er in een heleboel verschillende kleuren, zodat je kunt kiezen wat het beste bij je stijl past.

Conclusie

Als je op zoek bent naar een manier om je kaarten georganiseerd en beschermd te houden, dan raad ik je ten zeerste aan een pasjeshouder aan te schaffen. Ze zijn super betaalbaar en maken je leven zoveel gemakkelijker! Geloof me, als je er eenmaal een hebt, zul je je afvragen hoe je ooit zonder hebt kunnen leven.