Lange overhemden én extra mouwlengte overhemden voor lange mannen

 

Nederlanders behoren op dit moment tot de langste mensen op aarde. Gemiddeld zijn wij Nederlanders de afgelopen 200 jaar wel 20 centimeter gegroeid. De lengte van een gemiddelde Nederlandse man was 1.65 en is nu ongeveer 1.85 meter. De meeste confectie die wordt gemaakt is gericht op deze lengte. Maar wat als jij langer bent dan 1.85 meter en toch een goed zittend overhemd wil dragen?

 

Overhemden voor lange mannen

Zoals gezegd is de huidig confectie gericht op gemiddelde lengte van zowel mannen als vrouwen. Maar wanneer je langer bent dan de gemiddelde lengte (en op dit moment is al bijna 60% van de mannen dat), dan wordt het lastig om een goed passend overhemd te vinden. De normale maat overhemden zijn niet lang genoeg en de mouwen van de overhemden zijn te kort. Mouwlengte 7 is de specialist in extra mouwlengte overhemden. Met onze extra mouwlengte overhemden zijn de mouwen van je overhemd nooit meer te kort. De mouwen van extra mouwlengte overhemden zijn tussen de 73 en 75 cm en dat is ongeveer 5 cm langer dan de mouwen van een “gewone maat” overhemd. De lengte van onze overhemden is ook langer waardoor deze eindelijk goed in je broek blijven zitten. Extra mouwlengte overhemden zijn dus uitermate geschikt voor lange mannen.

 

Extra mouwlengte overhemden zijn de perfecte outfit voor de feestdagen

Met de feestdagen of voor een informele gelegenheid komt een extra mouwlengte overhemd helemaal tot zijn recht. Draag het overhemd bij een informele gelegenheid gecombineerd met een jeans, waarbij een donkere kleur het best bij het huidige seizoen past, draag daaronder felgekleurde sokken en minimalistische sneakers en je hebt de uitgesproken combinatie voor dit seizoen. Voor de feestdagen is een wit, donkerblauw of zwart extra mouwlengte overhemd perfect te combineren met een casual grijs of donker colbert met daaronder een moderne pantalon in zwart, grijs of donkerblauw.

 Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *